Terug naar overzicht

Tool: Werken met Microsoft Teams binnen HoA

Binnen House of Aviation werken veel mensen aan verschillende Learning Labs. Het is belangrijk om een aantal zaken goed te structureren, zodat alle informatie altijd voor iedereen toegankelijk is. We gebruiken daarom mappen in Microsoft Teams. Er is een vaste mappenstructuur in lijn met de fases die een Learning Lab doorloopt. In die mappen staan ook alle benodigde documenten per fase.

Inzet
Bij het werken in een Learning Lab
Duur
Gedurende het hele proces
Nodig
Toegang tot House of Aviation Teamssite
Deelnemers
De Learning Lab host en Learning Lab deelnemers

Stappen

 1. 01

  Wanneer je een Learning Lab gaat starten vraag je bij de HUB toegang tot House of Aviation Teams.

 2. 02

  Iemand van de Hub of een thema lead neemt de mappen met je door.

 3. 03

  Zorg ervoor dat je iedereen in uit het Learning Lab team toegang geeft. Neem met het team de mappen door en maak afspraken, zodat er daadwerkelijk in deze mappen wordt gewerkt. Probeer geen documenten rechtstreeks naar elkaar te mailen, maar altijd een linkje naar de plek van het document in de Teams-map mee te sturen. De ervaring leert dat het een hoop (zoek)werk scheelt wanneer alle documenten altijd op dezelfde plek worden opgeslagen.

 4. 04

  Check voor jezelf om de paar weken of alles nog netjes is en logisch is opgeslagen. Zo zorgen we er samen voor dat mocht er iemand uitvallen door ziekte of een andere reden het gemaakt werk niet verloren gaat.

Ready for
take-off