LCS Session – House of Aviation

In samenwerking met Luchtvaart Community Schiphol (LCS) organiseerden wij op 21 januari een online sessie over House of Aviation. Het doel van de sessie was een interactieve kennismaking  met de ‘agile’ werkwijze van HoA, onze Learning Labs en de ideeën waaraan wij werken. Om dit op een innovatieve manier te kunnen doen, passend bij de […]
Scroll verder

In samenwerking met Luchtvaart Community Schiphol (LCS) organiseerden wij op 21 januari een online sessie over House of Aviation. Het doel van de sessie was een interactieve kennismaking  met de ‘agile’ werkwijze van HoA, onze Learning Labs en de ideeën waaraan wij werken.

Om dit op een innovatieve manier te kunnen doen, passend bij de ‘HoA way of work’, ontvingen alle deelnemers voorafgaand aan het evenement een HoA VR-bril.

De sessie

De  sessie begon met de introductie van House of Aviation door projectleiders Madelon Leliveld en Flip Nellissen. Na een korte toelichting op het programma het virtual reality gedeelte. In de VR omgeving kregen de deelnemers 5 korte filmpjes te zien waarin de essentie van de themalijnen van House of Aviation werd uitgelegd.

Nadat iedereen was uitgekeken in de VR omgeving werden de groepen opgesplitst in ‘Breakout rooms’. Elke break-out room stond voor een themalijn. Na een korte pitch door de leiders van de break-out rooms konden deelnemers zelf kiezen bij welke themalijn ze aansloten. In de break-out rooms konden deelnemers nieuwe ervaringen opdoen, bijvoorbeeld over duurzaamheid in de luchtvaart.

De uitkomsten van de break-out sessies leidde tot nieuwe inzichten en nieuwe ideeën voor toekomstige Learning Labs.

Het laatste nieuws

Virtueel sleutelen aan de nieuwste vliegtuigmotoren? Dat kan!

Lees meer
3 juni 2021

Toolkit helpt nu ook bij zachte landing

Lees meer
9 april 2021

Dit is HoA!

Lees meer
10 december 2020

Onderzoek Leren & Werken op Afstand

Lees meer
27 oktober 2020

Vernieuwende stageplekken op Schiphol

Lees meer
15 oktober 2020

Nieuwsvideo

Lees meer
1 september 2020

Meetup no.1

Lees meer
19 mei 2020

HoA interview INTO business Haarlem

Lees meer
8 april 2020

House of Aviation tijdens en na corona

Lees meer
30 maart 2020
Bekijk nieuws
Ready for
take-off