Toolkit helpt nu ook bij zachte landing

Na het ontwikkelen van de eerste drie fases van de Toolkit; boarding, take-off en cruise, staat de fase landing nu ook online. Een vlucht is pas echt geslaagd na een goede landing. Dat geldt ook voor een project of Learning Lab. De Hub van House of Aviation helpt graag bij het afronden van het Learning Lab. In […]
Scroll verder

Na het ontwikkelen van de eerste drie fases van de Toolkit; boarding, take-off en cruise, staat de fase landing nu ook online. Een vlucht is pas echt geslaagd na een goede landing. Dat geldt ook voor een project of Learning Lab. De Hub van House of Aviation helpt graag bij het afronden van het Learning Lab. In de Toolkit vind je daarom werkvormen en templates die je helpen om deze fase succesvol te doorlopen.

Een zachte landing

In de fase landing worden drie stappen omschreven: evalueren, verspreiding en invoering.  Dit stapsgewijze proces heeft het doel om het idee van het Learning Lab verder te brengen. Mensen moeten er mee willen, kunnen, gaan én blijven werken. Hiervoor is het belangrijk dat de nieuwe manier van werken onderdeel wordt van de staande organisatie. Blijven reflecteren en bijsturen is daarbij een vast onderdeel.

Wat houdt de HoA Toolkit in?

De House of Aviation Toolkit zit vol templates en werkvormen die je helpen met het aanpakken van een project volgens Agile principes. De Toolkit bestaat uit vier fases: Boarding, Take-off, Cruise en Landing. Deze fases geven houvast om tot een succesvolle Learning Lab te komen.

Heb je een toevoeging, op/aanmerking over de Toolkit? Ook wij blijven graag leren en verbeteren!
Laat het ons weten.

Het laatste nieuws

Virtueel sleutelen aan de nieuwste vliegtuigmotoren? Dat kan!

Lees meer
3 juni 2021

LCS Session - House of Aviation

Lees meer
5 februari 2021

Dit is HoA!

Lees meer
10 december 2020

Onderzoek Leren & Werken op Afstand

Lees meer
27 oktober 2020

Vernieuwende stageplekken op Schiphol

Lees meer
15 oktober 2020

Nieuwsvideo

Lees meer
1 september 2020

Meetup no.1

Lees meer
19 mei 2020

HoA interview INTO business Haarlem

Lees meer
8 april 2020

House of Aviation tijdens en na corona

Lees meer
30 maart 2020
Bekijk nieuws
Ready for
take-off