Virtueel sleutelen aan de nieuwste vliegtuigmotoren? Dat kan!

Na veel uitproberen en testen, presenteren wij met trots: de eerste demo van het Learning Lab Exploded View Vliegtuigmotoren!  In de demo is te zien hoe een student van de opleiding Vliegtuigtechniek (VT) door middel van Virtual Reality experimenteert met een nieuwe vliegtuigmotor die niet fysiek aanwezig is op het MBO College Airport. Het Learning […]
Scroll verder

Na veel uitproberen en testen, presenteren wij met trots: de eerste demo van het Learning Lab Exploded View Vliegtuigmotoren!  In de demo is te zien hoe een student van de opleiding Vliegtuigtechniek (VT) door middel van Virtual Reality experimenteert met een nieuwe vliegtuigmotor die niet fysiek aanwezig is op het MBO College Airport.

Het Learning Lab is een samenwerking tussen studenten en docenten van Vliegtuigtechniek van MBO College Airport. Daarnaast zijn KLM en PROVREX betrokken bij het ontwerpen en bedenken van de inhoudelijke deel van Exploded View Vliegtuigmotoren.

Klik hier voor meer informatie over het Learning Lab.

Het uiteindelijke doel van het Learning Lab is de student voorbereiden op de huidige systemen van het werkveld zodat zij met de juiste kennis over actuele motoren afstuderen.

Zie hier de eerste demo:

 

Het laatste nieuws

Toolkit helpt nu ook bij zachte landing

Lees meer
9 april 2021

LCS Session - House of Aviation

Lees meer
5 februari 2021

Dit is HoA!

Lees meer
10 december 2020

Onderzoek Leren & Werken op Afstand

Lees meer
27 oktober 2020

Vernieuwende stageplekken op Schiphol

Lees meer
15 oktober 2020

Nieuwsvideo

Lees meer
1 september 2020

Meetup no.1

Lees meer
19 mei 2020

HoA interview INTO business Haarlem

Lees meer
8 april 2020

House of Aviation tijdens en na corona

Lees meer
30 maart 2020
Bekijk nieuws
Ready for
take-off